Žarulje koje rade vaš dan, vaš život

Ustajete, vani je još mrak – što ćete prvo učiniti? Naravno, potrebno vam je neko svijetlo, kako bih mogli doći do kupaone, gdje ćete oprati zube i oči, nakon toga doći do kuhinje, gdje ćete skuhati prvu kavu i tako dalje uživati dan. Svakog dana, uz vas cijeli život, prave vam društvo različite žarulje, koje postoje različitih oblika, različitih funkcija i naravno u različitim prostorima. O kupaone i kave, odlazite na posao, tamo vas na stolu opet čeka neki novi šalter, sa kojim ćete opaliti stolnu lampu, kako bih bolje vidjeli na tastaturu. To vam je jako bitno, jer jedino uz pomoć dovoljno svijetla, možete raditi sa punom parom i vaš će mozak raditi kako treba.

Nakon poslat odlazite kući – sjednete u auto i opalite svijetla, ona, koja vam pomažu, da bolje vidite cestu, ona, koja vam pomažu, da vidite put do svog doma, gdje živite, gdje uživate vaš život. U tim svijetlima možete imati obične ili halogene žarulje, sve ovisi od godišta vašeg auta – tehnologije nam svakog dana donosi nešto novo, pa tako je i kod automobila. Naravno, kad ste kod kuće, opet ćete se stresti sa puno tih stvari – jedna od njih na primjer je i vaš akvarij u kojem plivaju vaše ribice, ili možda čak terarij u kojem se nalazi kakva zmija, gušter ili nešto slično. Sve te životinje trebaju svijetlo, koje je baš posebno – ono pored svega daje i toplinu, koja je životinjama jako bitna, da prežive, a to znači, da u vašem dobu ostaje život i priroda.

žarulje

Za kraj dana, odlazite u kupaonu, mjesto, gdje više ili manje završavate dan. Potrebno je tuširanje, pranje zuba i druga higijena – pri svim tim stvarima mogu vam društvo raditi na primjer LED-diode, koje su zadnji hit tehnologije, koje su jako malene, a daju jaku puno energije.

žarulje-halogenske

Te diode možete pronaći u tuš kabini, u ormariću iznad umivaonika i na mnogim drugim stvarima, koje se nalaze u kupaoni. Sve to samo zato, da bih vaš dan bio svjetliji, zanimljiviji i da bih u njemu mogli uživati od jutra, do sutra.

Postovi iz iste kategorije: